Schildersbedrijf Santing Westerbork
 • Beglazing

  Wij leveren en plaatsen glas aan zowel particulier als bedrijfsleven. Kwaliteit en service vinden wij daarbij erg belangrijk. Dit betekent gedegen advies, correct geplaatst glas en een onberispelijke afwerking. Naast de garantie die de fabrikant u al geeft op het isolerende dubbelglas zelf, garanderen wij uw project voor vijf jaar. Eventueel kunt u deze garantie nog een keer met vijf jaar verlengen als u in het vijfde jaar een inspectie laat uitvoeren.

  Isolatieglas versus HR-glas
  Wij kunnen u –naast enkel glas- isolatieglas of Hoog Rendements (HR)-glas leveren en plaatsen. Standaard isolatie glas is met lucht gevuld. HR-glas is gevuld met Argongas en voorzien van een zonwerende coating. Dit dunne laagje laat wel de warmte van buiten naar binnen, maar andersom nauwelijks. Door HR-glas gaat net iets minder energie verloren dan door normaal isolatieglas.

  Wij leveren ook:Pilkington Insulight™ met ScreenLine® is isolatieglas met in de spouw gemonteerde jaloezie of plissé black-out. Het systeem is ongevoelig voor invloeden van buitenaf en daardoor zeer duurzaam. Door de ruime keuze in uitvoeringen, bedieningsmogelijkheden en kleuren is er altijd een oplossing die op uw wensen aansluit.

  Bekijk ook het item dat is uitgezonden bij RTL 4. Klik hier voor meer info!


  Vraag ons gerust om advies welk glas voor uw situatie het beste past of vraag een vrijblijvende offerte aan.