Een vakbekwame binnenschilder in de regio Westerbork

Uw huis regelmatig laten schilderen is een belangrijke onderhoudsvorm die goed is voor de levensduur en de waarde van het pand. Wist u bijvoorbeeld dat vakkundig binnenschilderwerk van gevelkozijnen voorkomt dat vocht van binnenuit het raamkozijn beschadigt? Laat Schildersbedrijf Santing uw klus in Drenthe uitvoeren, dan weet u zeker dat het goed gebeurt.

Neem uw geschilderde ruimte direct weer in gebruik

Voor het binnenschilderwerk in de regio Westerbork en Diever gebruiken wij oplosmiddelarme, doorgaans watergedragen verfsoorten. 


Hierin zitten nauwelijks vluchtige stoffen, waardoor u de verf bij het aanbrengen niet ruikt. Het is minder schadelijk voor de gezondheid. U kunt de geschilderde ruimtes weer snel in gebruik nemen. Kijk aan het begin wel uit dat u de muur of het kozijn niet aanraakt.

Bij huizen van 2 jaar of ouder het lage btw-tarief

Woont u in een huis dat al langer dan 2 jaar geleden is gebouwd? Dan geldt het lage btw-tarief van 9% in plaats van het tarief van 21%. Deze regel geldt zowel voor binnen- als buitenschilderwerk.


Heeft u vragen over de kosten, of wilt u een offerte aanvragen?

Overweeg kleuradvies

Bij de keuze van de kleur voor uw muur zijn vele factoren van belang. Heeft u bijvoorbeeld wel eens bij de invloed van de lichtinval stilgestaan? Overweeg kleuradvies van Schildersbedrijf Santing. Dit is ook voor bedrijven een goed idee.