Voorkom houtrot met Schildersbedrijf Santing uit Drenthe

Buitenschilderwerk is de beste manier om uw huis te onderhouden. U voorkomt houtrot van de kozijnen en geeft ook aan andere gedeeltes van het huis een beschermend laagje. Schildersbedrijf Santing uit Westerbork levert in de regio Drenthe uitstekende service. Samen zorgen we ervoor dat uw huis de waarde behoudt.

Vakwerk met kwalitatief schildermateriaal

Als hoogwaardig schildersbedrijf werken wij alleen met kwaliteitsproducten. Deze gaan langer mee en bieden meer bescherming aan uw huis. Al onze medewerkers hebben de scholing gevolgd die ze in staat stelt dit werk volgens de hoogste standaarden uit te voeren. Wij bieden voor de start van het schilderwerk altijd een onderhoudsplan met daarin technisch advies. Tijdens het werk gaan wij ook minder bereikbare plekken niet uit de weg. Daarvoor beschikken wij over de benodigde materialen, zoals steigers.

Korting bij een wat ouder huis

Het btw-tarief voor huizen ouder dan 2 jaar is 9% in plaats van 21%. Dat maakt de investering in een professionele schilder voor het onderhoud van uw huis extra aantrekkelijk. Wilt u meer weten over onze tarieven, of zou u een offerte willen aanvragen?

Damwand spuiten

Schildersbedrijf Santing voert naast standaard buitenschilderwerk ook gediplomeerd spuitwerk uit voor damwanden.